«ЭКСПРЕСС объявления»

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Перенесення сушки для рушників, наша бригада виконає ремонт квартир під ключ у Києві та області, кімнат, кухні, ванни та офісів.
виклик фахівців на огляд, у тому числі з підігрівом. Який буде кошторис на оздоблення квартири досить складно. Замір та консультацію
Вартість обробки
тому виїзд на виміри та розрахунок вартості здійснюється безкоштовно! Складність роботи. Об "єм. Наші ціни на ремонт квартир відповідають якості та приємно здивують вас. Д.
Часом зрозуміти, багаторівневі та однорівневі стелі з гіпсокартону з підсвічуванням та тепло та звукоізоляцією. Влаштування прорізів у стінах
Види оздоблювальних робіт:
•Варіанти ремонту квартир:
•Косметичний ремонт квартир
•Капітальний ремонт квартир
• консультації та розрахунок вартості робіт здійснюється абсолютно безкоштовно!
• ремонт квартир економ класу
•Загальнобудівельні роботи.
•Знесення перегородок, демонтаж підлог, зняття старих покриттів
• венеціанська штукатурка та інші декоративні покриття.
•Перепланування квартири
• повна та часткова заміна електропроводки. Піноблоків, цегли, гіпсокартону
•Стяжка, гідроізоляція
Стелі
Штукатурка, шпаклівка, фарбування стель. Встановлення жолобників, кількість матеріалів і т. Установка електрощита у квартирі. Підвісні стелі (рейковий, "Армстронг" тощо).
Стіни
ремонт квартири у фото ремонт своїми руками фото ремонт квартири своїми руками фото. Штукатурювання стін. Шпаклівка, ґрунтовка, фарбування. Обклеювання шпалерами, шпалерами під фарбування. Слаботкова проводка у квартирі - TV, Обшивка стіновими панелями, вагонкою тощо. Зведення стін з пазогребневих блоків, заміна підвіконь. А також послуги з ремонту будинків, Встановлення дверей, арки, портали.
Електрика
ремонт квартир починається зі складання кошторису на оздоблювальні роботи. Встановлює розетки, вимикачі, додаткові точки освітлення. Ремонт квартир класу люкс розеток та інших декоративних елементів. Телефон, інтернет, відеодомофон. Тепла підлога. Монтаж бра, люстр.
Підлоги
Укладання плитки, керамограніту, облицювання стін керамічною плиткою. Влаштування укосів із сендвіч-панелей, циклювання, лакування. Укладання паркетної дошки. Укладання ламінату. Укладання лінолеуму, ковроліну. Монтаж плінтусів. Напівсуха стяжка підлоги.
Сантехніка
Заміна радіаторів опалення. Санвузол під ключ, поєднання санвузла, перепланування санвузла. Влаштування сантехнічних шаф. Ціни на обробку залежать від кількох факторів: (поліпропілен, металопласт, мідь, залізо). Установка водонагрівача, фільтрів, редукторів, лічильників. Штучний паркет - укладання, змішувачів. Установка сантехнічного обладнання (унітаз, інсталяція, раковина, ванна, душова кабіна, пральна машина).
•Виміри, розведення водопостачання та каналізації
Объявление актуально: в Киеве
Бригада СПД
Телефон: +380681936916
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Косметичний ремонт квартир будинків у Києві»
Это моё объявление